TOP 15 – ČESTITKE ZA VJENČANJE

Čestitke za vjenčanje trebaju biti posebne, unikatne. Svaka riječ upućena mladencima na njihov veliki dan je posebna, čuva se zauvijek. Kod pisanja čestitke za vjenčanje prisjetite se svog “velikog dana” i razmislite o riječima koje su bile ili koje ste željeli da budu upućene vama.

Riječi koje mladencima budu upućene na dan vjenčanja pamtiti će se i čuvati zauvijek. Zato si uzmite vremena, razmislite i krenite u pisanje najorginalnije, najduhovitije i najljepše čestitke za vjenčanje.

Kako bi što lakše napisali nekoliko riječi u čestitci za vjenčanje u nastavku se nalazi TOP 15 najboljih čestitki za vjenčanje.

čestitke za vjenčanje
  1. Neka ovaj prekrasan dan bude lijep početak vašeg zajedničkog bračnog putovanja. Neka to putovanje traje vječno, jer ste našli pravog suputnika. Neka vaša lađa mirno plovi i neka je veliki valovi zaobiđu. Iskrene čestitke žele vam…
  2. Čestitamo vam dan vašeg vjenčanja. I mi smo sretni što ste se našli i zavoljeli. I što je vaša ljubav čvrsta kao čelik. Vidi se to na vašim licima. Ipak, kroz godine je morate čuvati kao da je od paučine. Upredati u nju međusobna ohrabrenja, pohvale, utjehe. Svakodnevno tu paučinu morate krpati razumijevanjem, tolerancijom. Samo tako ćete tu svoju ljubav, čvrstu kao čelik, donijeti do kraja svojih života. Sudeći po toplini pogleda kojima ste se gledali dok ste prilazili oltaru, sigurni smo da ćete u tome i uspjeti.
  3. Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više nećete želeti, ni svi snovi jer onda više nećete sanjati. Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete sretni.
  4. Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smijete zaboraviti radovati se sličnostim koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam oboje sve najbolje i neka vas sreća koju danas osjećate prati kroz cijeli život.
  5. Drago mi je da ste našli vaše sklonište od svih životnih oluja, da ste našli ruku koja idealno odgovara vašoj i da ste našli ljubav za koju ne želite da ikada završi. Od sveg srca želim vam prekrasan bračni život.
  6. Hodati zajedno stazama života zna biti teško, ali zato će vas vaša ljubav poućiti kako se to radi. Želim da vaš zajednički put bude ispunjen ljubavlju i mnogim radostima.
  7. Danas je poseban dan! Danas je vaš dan. Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života. Volite se i kad niste zajedno. To je prava ljubav! Iskrene čestitke za vjenčanje žele vam …
  8. Neka plamen koji danas gori u vašim srcima bude svjetionik koji će vam obasjati puteve života .Naša najveća želja je da se taj svjetionik nikad ne ugasi.
  9. Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smijete zaboraviti radovati se sličnostim koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam oboje sve najbolje i neka vas sreća koju danas osjećate prati kroz cijeli život.
  10. Neka vam današnji dan bude početak za sve ono dobrog i kraj za sve ono loše. Sve najbolje od srca!
  11. Želimo vam da uvijek zračite ljubavlju kao danas, vi ste naš savršeni par i budite uvek primer prave ljubavi, pažnje i uzajamnog poštovanja! Od srca, vaši…
  12. Neka vas obasja svjetlost Božje ljubavi na putu života kojim ste odlučili zajedno kročiti….
  13. Neka se zvijezda vaše ljubavi sjaji u nedogled! Sa zadovoljstvom vam možemo reći kako ćemo biti prisutni na ceremoniji koja će ovjekovjećiti vašu ljubavi.
  14. Kada ljubav podijelite s voljenom osobom ona postaje život. Najljepše želje za zajednički život.
  15. Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života. ISKRENE ČESTITKE ….
VIŠE – ČESTITKE ZA VJENČANJE MOŽETE PRONAĆI OVDJE

POVRATAK NA NASLOVNU STRANICU

Koliko je korisna ova objava?

Kliknite na zvijezdice za ocjenu!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena! Budite prvi koji će ocjeniti ovaj članakt.

Povezane objave

Nedavne objave