Poruke za rođendan

Najljepše i najorginalnije poruke za rođendan pronaći ćete ovdje. Čestitajte dragoj osobi njen dan najljepšom porukom!

Želim ti da ispuniš sve svoje snove i budeš i dalje inspiracija ljudima oko sebe.

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći… Sretan rođendan.

Tvoj je rođendan prvi dan sljedećeg 365-dnevnog putovanja. Uživaj u vožnji.

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – Sretan Ti rođendan.

Zamisli sebi nešto najljepše, najslađe…dodaj tomu beskrajnost, proširi sa viječnošču, ukrasi zvijezdama, tek tada češ znatki koliko ti toga želim za rođendan. Sretan Rođendan!

Rođendani su novi početak i vrijeme kada ćeš se samouvjereno i hrabro približiti svojim ciljevima. Neka ti današnji dan prođe u veselju i sreći.

Večeras je duso, rođendan tvoj, jos malo pjesma naša ce proc…vino i svijece, na stolu ruze dvje, a znam da ipak neces doc. Ipak, sretan ti rodjendan!

Želim ti da ti dragi Bog podari ono što nemaš, a želiš. Neka ti pomogne zadržati ono što imaš. Sretan rođendan.

Laz je da sve je tesko kada si ostavljen i sam, evo vec godine su prosle, a ja o tebi ne razmisljam. Samo ponekad, na tvoj rodjendan osjetim bol u grudima, samo ponekad na tvoj rodjendan, osjetim da nemam nikoga!

Ne gledaj sjetno u prošlost, raduj se budućnosti. Najbolji trenuci tek dolaze. Sretan ti rođendan prijatelju!

Sadržaj stranice

Neki su rodjeni sportasi, neki su rodjeni glumci, neki su rodjeni glazbenici, a neki poput tebe rodjeni su …jako, jako davno!

Želim ti da ovaj i svaki svoj idući rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti kao ta osoba ne budem ja, jer je najbitnija tvoja sreća potpis Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca..

Ne broji upaljene svijeće, gledaj svijetlost koju daju. Ne broji godine, nego trenutke koje proživiš u sreći. Želim ti sretne godine koje su pred tobom!

Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati provoda, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!

Zaljubi se sretno, da ti ljubav traje vječno. Zaboravi ono što ti je stvaralo boli, želi ti netko tko te iskreno voli. Sretan rođendan!

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe.

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

Ovog rođendana, želim ti sreću i ljubav. Neka se ostvare svi tvoji snovi i posjeti te dobra vila sreće. Želim sretan rođendan jednom od najdražih ljudi koje poznajem.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – Sretan Ti rođendan.

Sretan rođendan! Spreman si ubrzati i lansirati se u stratosferu. Zaveži se pojasom i uživaj u putovanju.

Ponekad nam dani ne znace nista,gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu.Ali danas je samo tvoj dan i ti ga cinis najsrecnijim! Srecan rodjendan..

Veceras je duso, rodjendan tvoj, jos malo pjesma nasa ce proc..vino i svijece, na stolu ruze dvje, a znam da ipak neces doc. Ipak, sretan ti rodjendan!

Neka ti se sva sreća koju si širio prošle godine vrati na ovaj dan. Danas ti želim najsretniji rođendan!

Laž je da je sve teško kada si ostavljen i sam evo vec godine su prosle a ja o tebi ne razmisljam, samo ponekad na tvoj rodjendan osetim bol u grudima samo ponekad na tvoj rodjendan osetim da nemam nikoga!

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svijetu! Sretan rođendan.

Ispuni godine zivotom a ne zivot godinama. Ostvari ono sto zelis, stekni ono sto nemas i sacuvaj ono sto volis!! Sretan ti rodjendan

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

Sve sto zivot cini ljepim, a tebe sretnim, neka ti donese ovaj dan! Sretan rođendan!

Sve što ti srce želi, to ti želim ja. Sve što ti duša treba, nek ti nebo da! SRETAN ROĐENDAN!

Još jedna godina čeka da ju ispuniš avanturama. Dočekaj ju nezaboravnom proslavom. Želim ti sretan i zabavan rođendan!

Sve sto pozelis da ti se ostvari a ono sto te muci brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi sto vise a ostale probleme neka odnesu kise, veliku pusu saljem ti ja povodom tvog rođendana!

Ova poruka kroz telefonsku žicu juri jer joj se danas opasno žuri! Da prenese tebi sve najljepše želje i ove moje rijeei koje ti sretan rođendan žele…

Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati provoda, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!

Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraže osobe primaju ovu poruku. Iskrene Čestitke za Rođendan!

Imam samo jednu želju za tvoj rođendan. Želim ti da primiš ono što si tražio, nađeš ono za čim si tragao. Sretan rođendan!

Budi vesela kao ptica, nedaj da se nad tebe spuste crni oblacii ledene kiše. Dani neka ti budu veseli, puni sreće i ljubavi jer sad si mlada i nikada više.

Koliko se zemlja oko sunca krece toliko ti zelim uspjeha i srece… Sretan Rođendan!

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda ne bi imao što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispune najljepša želja i najbolji san! Sretan rođendan.

Zivot nek ti bude ko najljepsi san, iz srca ti zelim sretan rodjendan.

Nek ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš. Sretan rođendan.

Neka ti se dani u tvom zivotu sto ljepse i sto sretnije trose, neka te pogodi sve sto je lijepo i neka te promasi sve sto je lose… SRETAN ROĐENDAN.

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijehna tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da sretan ti bude! Happy birthday.

Veceras je duso, rodjendan tvoj, jos malo pjesma nasa ce proc…vino i svijece, na stolu ruze dvje, a znam da ipak neces doc. Ipak, sretan ti rodjendan!

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svijetu! Sretan rođendan.

Da se zaljubis ali sretno, da ti ljubav traje vjecno, da zaboravis sve ono sto ti je stvaralo boli zeli ti netko ko te iskreno voli. SRETAN RODJENDAN

Zelim da zivis daleko od bola da ti zivot bude pun srece i sjaja i da u ovom svjetu pakla pronadjes kutak raja.

Mnogo želja, premalo mjesta, mnogo ljubavi, a poruka tijesna. Mnogo osjećaja, a riječi su malo, previše je toga da bi ovdje stalo: Sretan rođendan!

Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepsi ostvari ti se san, da ti sunce uvjek sja u tvom zivotu, to su moje zelje za tvoj rodjendan!!!!!!

Kad mi jednom zahvališ kad ti se ispune ove želje koje sam zaželila za tvoj rodjedan samo mi reci onu posljednu

Život neka ti bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!

Svaki novi dan nam donosi sreću samo jedanim krećemo ispčetka. Sretan Rodjendan

Svaka tvoja želja neka bude ispunjena osim ako nisi psihopat, sretan rodjendan!!!

Kad bi na trenutak bio opet mlad želja bi mi bila da mi kao tebi bude svaki dan 18-ti rodjendan… sve čestitke na punoljetnosti

Opet ti je rođendan? Ne želim te kritizirati, ali zar ne misliš da ti je to već prešlo u naviku?

Danju stvaram nova prijateljstva, živim život samo da te vidim i da stobom još kao danas slavim svaki dan i 100-ti rodjendan

Sretan ti 21. rodojendan jer po statistikama kaze da se najcesce umire s 22., pa eto sretno imas još godinu dana sranja..

Da se zaljubiš, ali sretno, da ti ljubav traje vječno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaraloboli, želi ti netko tko te iskreno voli. Sretan rođendan!

Na danasnji dan rođena je jedna preljepa bebica kojom je Zemlja dobila neprocijenjiv dar… Toj osobi zelim sve najbolje i sretan rodendan!

Bori se za srecu, za ono sto zelis, sto ti mnogo znaci nemoj da dIjelis. Ne brini za druge – drugi ce se snaci, al’ osobu poput tebe tesko je naci! SRETAN RODJENDAN

Zamisli nešto najljepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi vječnošću, ukrasi zvijezdama i tek tada ćeš saznati koliko ti toga želim za rođendan!

Zelim ti ono sto se niko nije sjetio da ti pozeli a sto iscekujes suteci. Neka i to neizreceno, sto samo ti znas bude ti ispunjeno. SRETAN RODJENDAN!!!

Želim ti da kod tebe tuga ne zaluta, da na vrata tvog srca prava ljubav zakuca. Da ti se ostvare sve želje i da ne zaboraviš prijatelje! SRETAN ROĐENDAN!

Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepsi ostvari ti se san, da ti sunce uvjek sja u tvom zivotu, to su moje zelje za tvoj rodjendan!

Večeras je, dušo, rođendan tvoj, još malo i naša pjesma će proć’. Vino i svijeće, na stolu ruže dv’je, a znam da nećeš doć’. Ipak, sretan ti rođendan.

Da se zaljubis ali sretno, da ti ljubav traje vjecno, da zaboravis sve ono sto ti je stvaralo boli zeli ti netko ko te iskreno voli. SRETAN RODJENDAN.

Neka ti se dani u životu što lepše i sretnije troše. Neka te pogodi sve što je ljepo, a promaši sve što je loše. Neka ti život bude kao san, želim ti sretan rođendan!

Svaka ti minuta sretna bila, svaka ti se želja ispunila! Nek te kroz život sreća i zdravlje prati, ljepših ti želja ne mogu dati! sretan rođendan!

Znam da su putevi na ovoj planeti trnje koje bode da je malo staza sto sreci vode ja to znam po sebi ako ima jedna sreca ja je zelim tebi

Želim ti da ovaj i svaki sljedeći rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer najvažnija je tvoja sreća. Potpis: Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca.

Sve što poželiš da ti se ostvari a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliku pusu šaljem ti ja povodom tvog rodjendana!

Da rukama dotakneš sve zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da sunce uvijek sja u životu tvom, to su moje želje za tvoj rođendan!

Ljubav i zdravlje,radost i srecu stavljam u jednu vrecu,saljem hitno,jer je bitno,sve zelje tvoje i najljepsi san,nek ti donese danasnji dan SRETAN RODJENDAN

Ne želim da ti se ostvare sve želje, jer više nikada ne bi želio. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer više nikada ne bi sanjao. Želim da ti se ostvari onoliko želja i snova,koliko ti je potrebno da budeš sretan!

Neka se dani u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve lijepo, a promaši sve loše… Sretan rođendan!

Neka ti se dani u životu što ljepše i sretnije troše. Neka te pogodi sve što je llepo, a promaši sve što je loše. Neka ti život bude kao san, sretan rođendan

Neka ti osmijeh na licu bude prepreka svakom zlu ljubav u srcu nek ti vijecno gori da ti se ispune sve zelje i snovi,z eli ti neko ko te iskreno voli: SRETAN ROĐENDAN

Svake godine na ovaj dan tvoji roditelji proklinju rodu! SRETAN ROĐENDAN!

Ako pojam srece nije iluzija, i ako covek ne moze biti sretan, onda zelim da ti svaki dan bude lep kao san, kao radost, kao ljubav… SRETAN ROĐENDAN

Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na danasnju dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti zelje kvari, SRETAN ROĐENDAN i nek ti se ispune sve lepe stvari.

Zelim ti slatke snove i andjele da te vecno cuvaju, a samo cu ja u tvom zivotu biti,mali djavo koji ce da te gnjavi i davi,spavaj ako mozes od mene…

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći… Sretan rođendan.

Neka te nebo obasja kad se tama pojavi oko tebe i neka ti andjeli ne daju da places kada ti suze ispune oci jer ti zasluzujes da zivis u svetu ljubavi.

Zelim ti okeane zdravlja, mora srece i ljubavi, jezera uspeha, reke para, i nijednu kap tuge i bola.

Svaki dan živiš za samo jedan uvjek isti da postaneš godinu dana stariji. SRETAN RODJENDAN

Želja mi je da godine idu unazad jer vec slavimo 40-ti a neznam ocemo li još dugo

Svakim danom sve sam teža a ti sve stariji, nek nam ova poruka bude uspomena na dane kad smo bili mladi i mršavi

Rodit se niko nece nikad nitko na datum kao je jer zvijezda je jedna explodirala i rupa u kalendaru nastala kad sam se rodio ja

Ne zaboravi da stalno misli na tebe onaj ko te voli i u kuci i u gradu i u skoli,a posebno na danasnji dan…Srecan ti rodjendan!

Letece andjeli poput ptica i dodatknuti osmeh tvoga lica, da ti prenesu poruku na krilima belim da ti sve najlepse u zivotu zelim.

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

Na svaki tvoj rodjendan mama i tata idu u zooloski vrt da gadjaju rodu kamenjem Srecan rodjendan..

Neka ti bog podari sve ono što nemaš, a zadržiš ono što imaš a voliš… SRETAN RODJENDAN!

poruke za rođendan

Zamisli sebi nešto najljepše, najslađe… Dodaj tomu beskrajnost, proširi sa viječnošču, ukrasi zvijezdama, tek tada ćeš znatki koliko ti toga želim za rođendan…

Kao što se priroda iz godine u godinu budi u toplo proljeće, tako lijepa sjećanja neprestano potpaljuju vatru veselja i životne snage u ljudskom srcu. S njima zasija želja da bismo mogli biti iznova svaki trenutak zajedno i da bismo mogli vratiti sve dobro kojim smo bili obilno obdareni.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – Sretan Ti rođendan.

Godine prebrzo prolaze, a želje za sreću i zdravlje koje izričemo drugim ljudima ostaju u nama jednako duboko i snažne. Neka te moje tople misli za tvoj rođendan cijele godine vode sunčanim putevima i neka te na njima prate lijepe riječi i dobra djela.

Za svaki rođendan se sjetimo kako nam je bila data prigoda roditi se, biti, živjeti. Ti me svojim primjerom učiš da živjeti znači raditi i darovati. To nije poklanjanje hrpice darova koje nam nudi današnji svijet, već je darivanje samoga sebe. Zato ti ja za tvoj rođendan želim darovati dio svog srca.

Svaki rođendan je nova postaja na putu života, kad se na tren osvrnemo na korake koje smo do sada prošli i zacrtamo nove smjerove koje želimo dostići u budućnosti. Sretni smo što u tom trenutku stojimo kraj tebe jer smo u tvojoj blizini sigurni. Uz tebe uvijek znamo da znaš izabrati pravi put koji našem životu daje smisao.

Toliko se skrivene ljubavi izrekne bez riječi, samo djelima, potporom čovjeku kojemu ona treba. Ponekad imamo samo riječi da možemo reći svoje najiskrenije, najdraže želje: Sve najbolje za Rođendan!

Rođendan… neka ne bude samo trenutak radosti, već radost života koja traje. Neka ne bude samo prigoda za prijateljski susret, već prijateljstvo koje ostaje.

Čovjek nikada ne smije brojati svoje godine, nego lijepa sjećanja, činove nesebične pomoći, trenutke kad je svojom dobrotom usrećio druge. Samo ako to zbrojiš kod tebe je bilo svega mnogo. I neka bude lijepoga još puno, puno više.

Za rođendan rastvori svoj dlan, da u njega nalijem tisuću želja, da želja za sreću uvijek valja. Za rođendan zatvori svoj dlan, da uvijek osjetiš moju blizinu, da osjećaš zahvalnost za tvoju toplinu.

Rijetko imamo vremena da si možemo reći riječ hvala. Zato ti se na tvoj rođendan zahvaljujem, za svu toplinu kojom me miluješ, za sreću kojom me obdaruješ, za strpljenje koje imaš samnom.

Iz dana u dan hodam u korak s tobom i sad, na svoj rođendan, na trenutak zastani da ti kažem: Hvala što si uz mene uvijek kad te trebam!

Nema više vremena da bismo često kao nekada sjedili skupa i jedan drugome izrekli nekoliko ljubaznih, toplih riječi. Ali misao na tebe je jednako snažna, a želja za tvoju sreću i zdravlje snažnija iz dana u dan.

Tvoj je rođendan… Neka bude pun svega što te usrećuje, Tvoj je rođendan.. zahvaljujem ti za svu dobrotu kojom me darivaš.

Postoji cvijet koji miriše opojnije od drugih. Postoje ljudi koji svojom duhovnom ljepotom obasjaju sve naše misli. Postoje godine koje ističu svojom milinom. Neka ih bude još puno.

Uz tebe svijet postaje svijetao, obasjan srećom i opet je mir, gdje je srce bilo naseljeno nemirom. Zato za praznik pišemo ti u tišini da i danas smo svi sa željama u blizini.

Samo jedan cvijet, jedan sitan cvijet umjesto velikih riječi. U njemu je skrivena radost svijetla, neka se naseli u dubinu srca.

Na rođendan ostavi iza sebe sve loše što te žalosti pa stupi u zagrljaj lijepih stvari i radosti.

Za rođendan donosim ti zvijezde. Svjetlosti veselja to su s neba. Za rođendan želim da osjetiš da te netko jako voli.

Najljepši ti rođendan želim, tom danu se i ja veselim, jedva čekam trenutak taj da ti rođendanskim poklonom uljepšam dan.

Svatko na ovom svijetu ima poseban dan, nek ti se noćas sve tvoje želje ispune i to sa ljubavlju i srećom ne zaboravimo i prijateljstvom!

Toliko ti danas radosti želim, ne znam ni kako da ti velim, ali jedno sigurno znam, volim te i sve ću da ti dam.

Svatko natjecanje ima svog pobjednika, pa tako i mi tebe koji si zasluženo bio prvi na toj utrci života. Sjetimo se svi toga dana pogotovo tata i mama. Sretan Rođendan

Za svoj rođendan pozovi svoje prijatelje i s njima provedi najljepši dan, nek se pamti po sreći i veselju, nek u sjećanju ostane svima nam da kad smo zajedno proslavili tvoj rođendan. Sretan Rođendan!!

Želim da ti se ispuni svaki san jer danas je tvoj rođendan, provedi ga najbolje što možeš i znaš…

Radost u tvom srcu a u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu e to su moje želje, da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan nek sretan ti bude…

Samo djelić onoga što ti želim bit će dovoljno da budeš sretan cijeli život..sretan rođendan.

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, čovjek je stvoren da gubi i griješi. Prokockaj dane, prodivljaj noći jer se ni to jednom neće moći! Sretan rođendan .

Želim ti da kod tebe tuga ne zaluta, da na vrata tvog srca prava ljubav zakuca. Da ti se ostvare sve želje i da ne zaboraviš prijatelje! SRETAN ROĐENDAN!

Ispuni godine zivotom a ne zivot godinama. Ostvari ono sto zelis, stekni ono sto nemas i sacuvaj ono sto volis!! Sretan ti rodjendan

Jedna munja ne znači ništa na nebu u kojemu su urezane godine, snovi i druženja,jer ljubavi dolaze, bivaju i gube se, a prijatelji traju vječno…sretan rođendan!

Puno,puno zdravlja, ljubavi, zajebancije,uzajamne tolerancije, dobre finansije, sex bez reklamacije i sto manje sekiracije..

Život je kratak, prekrši pravila, brzo opraštaj, ljubi polako, voli iskreno, smije se nekontrolirano.. SRETAN ROĐENDAN!!

Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovjek ne može biti sretan, onda želim da ti svaki dan bude lijep kao san, kao radost, kao ljubav… SRETAN RODJENDAN!

Želim da ti sunce sja kada je kiša, želim ti svjetlost kada je mrak, želim ti osmijeh kada teku suze, želim ti uz sve također i najljepše čestitke za rođendan!

Život nikad ne daje ono što obećava, već uvijek manje ili više od toga. I zato nemoj prestati da tražiš i želiš više od onoga što ti sudbina u životu nudi. Sretan ti rođendan!

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a sanjaš i želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš i čemu se veseliš.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san, Sretan Ti rođendan.

Želim ti najljepši rođendan, kao i svaki dan, da radost i sreća te prati, i da ti se uvijek dobro dobrim vrati!

Ljubav, sreća zdravlje i veselje neka ti budu pratilje zvijezde, neka ti se nikada ne desi da na prijatelje zaboraviš koji ti cijene i vole i čestitkom ovom ime ti slove. SRETAN ROĐENDAN!

Neka život uvijek plovi na vjetru sreće, jer tvoj prijatelji te nikad zaboraviti neće. Dio uvijek nas ćeš biti bez obzira bili gladni ili siti svega što nam život nosi društvo se s tobom ponosi.

Cvijet sjaji na tvom dlanu, nosi sunce, da zasadi osmijeh na tvojim usnama i radost u tvom srcu.

Tisuće je zvjezdica na nebu i tisuće sitnih želja, neka svaka od njih pomiluje dio tvog srca.

Za ovaj rođendan želim da stobom trenutke podjelim, sreću i radost da doživim, zdravlje da ti poželim, da ti se ispuni želja svaka da slavlje potraje i nakon mraka.

Za rođendan neka ti se cvijet nakloni na pozdrav, neka tajni dlan izbriše napore i neka riječi iz naše knjige želja postanu stvarne.

Buket cvijeća za tvoj rođendan. Neka bude kao taj buket šaren lijep i nasmijan.

Roditi se, odlučno napraviti prvi korak. Doista je hrabrost. Jer, slijede novi koraci. Evo, već se tvoja misao susreće sa sudbinom drugoga. Ni na tren ne zaboravljaš na svijet oko sebe. Dobrota ti uvijek pokazuje pravi smjer. Ali na tom putu nikad ne zaboravi na sebe. Nego pronađi kutak gdje uživaš u ljepoti svijetla i za sebe.

Buket ovog cvijeća je za tebe. Neka ti kaže: Mislim na tebe! Neka bude zdravlja doista obilno. Neka život ti bude mio. To je moja čestitka.

Rođendan je priča o čudu života, o dragim ljudima koji su nam ga podarili i o nama samima, koliko ga znamo cijeniti. Tvoj rođendan je pjesma o ljepoti svijeta. Tek s tobom je za mene doista lijep i savršen.

Izgubili smo se u svakodnevnici, često tražimo puteve kako bi smo se našli i nazdravili za lijepe dane. Zato neka ti zaželim nazdravlje riječima u ovoj čestitki, neka bude ugodno tvoje slavlje, iznad svega zdravlja i radosti.

Sa cvijećem u rukama i radošću u srcu stupaj putem života.

Crveni cvijet neka je za sreću među moje želje spleten. Šaljem ga, da kad je uspavanu uhvati probudi je opet i opet.

Poruke za rođendan pronađite i OVDJE!

Koliko je korisna ova objava?

Kliknite na zvijezdice za ocjenu!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena! Budite prvi koji će ocjeniti ovaj članakt.

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezane objave

Nedavne objave