Čestitke za novu godinu

Vrijeme je za novogodišnje čestitke, za svaku novu godinu i silvestrovo u svijetu se pošalje više od 10 milijardi sms poruka i ostalih načina za čestitke za novu godinu!

U nastavku teksta su čestitke za novu godinu koje možete poslati prijateljima, roditeljima, najmilijima…

Čestitke za novu godinu

  1.  Kad sat stane usred noći, ruku ti pružit neću moći, jer pisat ću poruku ovu – da ti želim sretnu Novu 2019. godinu.
  2. Ispuni godinu životom, a ne život godinom, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš. Život nema reprizu! Sretna ti Nova godina.
  3. Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti.
  4. Nek’ ti srce, novčanik i krevet nikad ne budu prazni u novoj 2019. godini!!!
  5. Želim ti puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, seks bez reklamacije i što manje sikiracije u 2019-oj.

SMS poruke za novu godinučestitke za novu godinu

  1.  Dok poruku čitaš ovu i godinu čekaš novu iz mog srca primi želju-dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova i neka ti je SRETNA GODINA NOVA
  2. Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje netko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!
  3. Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je nepoznata i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Sretna ti Nova 2019. godina!
  4. Prva je moja želja, nek vam život bude pun veselja, druga malo veća da vas uvijek prati sreća, i još jedna iz srca mog da vas uvijek čuva dragi Bog!!!!
  5. Želim da sreća s tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole i cijene, da u životu ne znaš za probleme i u Novoj 2019. riješiš sve svoje dileme.

Koliko je korisna ova objava?

Kliknite na zvijezdice za ocjenu!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena! Budite prvi koji će ocjeniti ovaj članakt.