Čestitke za Novu godinu

Poželite dragim osobama najljepše čestitke za Novu godinu. Niže možete pronaći najveći izbor novogodišnjih čestitki. Poželite sretnu novu godinu voljenima, obitelji, prijateljima, poznanicima ili poslovnim partnerima.

Osmjeh i sreću stavljam u jednu vreću šaljem hitno jer je bitno sve za tebe daću najljepše želje samo tebi slat ću sretna ti nova godina!!

Uvijek budi u ratu sa svojim manama, a u miru sa svojim susjedima. I svakim danom postani bolji čovjek. Sretna Nova!

Želim ti 12 mjeseci ljubavi, 52 tjedna zabave, 365 dana sreće, 8,760 sati dobrog zdravlja, 52.600 minuta smijeha, 3.153.600 sekundi užitka. Kada to sve pomiješaš, dobit ćeš sretnu novu!

Dok čestitku čitaš ovu i godinu čekaš novu, iz mog srca primi želju i dočekaj je u veselju. Neka ti život bude pun sreće i snova i nek ti je sretna Godina Nova.

Nova Godina je pravo vrijeme da istražiš nove horizonte i ostvariš neke snove, da otkriješ snagu i vjeru u sebi, da se raduješ malim stvarima i pripremiš se za nove izazove. Sretna ti Nova 2021 godina.

Prije nego sunce zađe, prije nego me pamćenje prestane služiti, prije nego se mreža zaguši… sretna nova godina!

Otvorit ćemo knjigu. Prva stranica će biti prazna. Tekst ćemo sami napisati. Knjiga se zove ‘Prilike’, a prvo poglavlje ‘Nova godina’. Sve najbolje!

Nova godina je kao list, ne napisan, bijel i čist… na njega se piše lijepa želja: puno ljubavi, zdravlja i veseljaa!!!

Želim ti oceane ljubavi, more zdravlja i sreće, jezera uspjeha, rijeke novca − i nijednu kap tuge i bola. Sretna Nova Godina!

Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj ljepotom, sretna ti novogodišnja noć, a sreća i radost sami će doć.

Da imaš zdravlja i da imaš sreće,da ti se ostvare želje i manje i veće,da zračiš vedrinom,a odbaciš tugu,da crtu života imaš dugu,da ti se snovi ostvare na javi,da lijepe misli imaš u glavi,da ti drage osobe budu dio sna i da ti u novoj godini sve počinje sa da! Sretna nova godina!!

Želim ti da ti Nova godina bude lijepa, romantična i ispunjena srećom kao i prošla. Nadam se da će naša ljubav rasti iz dana u dan i ojačati još više. Želim ti puno ljubavi i uspjeha.

Na poklon ti šaljem LJUBAV upakiranu u ISKRENOST, sa mašnicom od lijepih ŽELJA. Neka ti ona daje SREĆU i SIGURNOST cijelog života. Najljepše čestitke za novu godinu!

Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, nek ti je sretna godina Nova.

čestitke za novu godinu

Na ekranu bijele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati dvadeset četiri slova: NEKA TI JE SRETNA GODINA NOVA!

Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, neka ti je sretna godina Nova.

Pogledaj na kalendar – prolaze dani, a meni se čini da je isto kao i lani. Nije isto, godina je nova pa neka ti donese bezbroj najlijepših snova.

Puno radosti, osmijeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmijeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvog prijatelja. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno sretna 2021. srce moje malo.

U ‘Božjoj banci’ Bog je stavio 365 dana punih ljubavi, sreće, zdravlja i blagoslova za tebe… stoga uživaj trošeći ih! Čestitke za novu godinu!

Neka sva sreća svijeta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj mjeri, neka sve što je lijepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje. Sretna Nova godina!

Sve što ti bol i mržnju stvara neka nosi godina stara a mnogo ljubavi, sreće i lijepih snova neka ti donese godina Nova.

Želim ti da ti nova 2021. godina donese dvanaest mjeseci sreće, 52 tjedna zabave, 365 dana uspjeha, 8.760 sati dobrog zdravlja, 52.600 minuta sreće, 3.153.600 sekundi užitka i… to je sve!

Kad sat stane usred noći, ruku ti pružiti neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti poželim sretnu godinu Novu!

Bilo je mnogo trenutaka u prošloj godini kada sam te živcirao, naljutio i smetao ti… samo da te obavijestim da to planiram činiti i u 2018. Sretna Nova!

Sreću i zdravlje traži od Boga. Ljubav i poštovanje traži od prijatelja… A sve ostalo ima kod Kineza.

Želim ti mnogo ljubavi, sreće, zdravlja, smijeha, uzajamne tolerancije, sex bez reklamacije i što manje sekiracije u 2021 godini.

Želim ti ljepotu u siječnju, ljubav u veljači, mir u ožujku, bezbrižnost u travnju, zabavu u svibnju, uživanje od lipnja do studenog, sreću u prosincu. Ukratko, želim ti sretnu i prelijepu 2021. godinu!

U ovim sitnim satima kad 2021. stoji pred vratima i sve zadnje minute se broje, sa tobom su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira, od sveg srca sretna Nova svima!

Prije nego sunce zađe, prije nego sjećanja zakažu i… prije nego pukne mreža, želim ti najbolju novu godinu!

Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina Nova, a bol i tugu što vrijeme stvara neka odnese godina stara.

Želim ti da imaš: divan ponedjeljak, zaljubljeni utorak, sretnu srijedu, divni četvrtak, odličan petak, super subotu i mirnu nedjelju. Sretna Nova godina!

Neka tvoje brige traju koliko i tvoje novogodišnje odluke! Sretna Nova!

Sretna 2021. godina!!

Ukoliko niste uspjeli pronaći idealne čestitke za novu godinu više novogodišnjih čestitki pronađite OVDJE!

Koliko je korisna ova objava?

Kliknite na zvijezdice za ocjenu!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena! Budite prvi koji će ocjeniti ovaj članakt.

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezane objave

Nedavne objave