Čestitke za Majčin dan

Svibanj je započeo, budite spremni. Nadamo se da niste zaboravili, uskoro je Majčin dan!

Svibanj je jedan od najljepših mjeseci u godini. Proljetno sunce, cvijeće, vjenčani prsteni, pa čak i dan za proslavu majki.

Čestitke za Majčin dan vam mogu pomoći u tome! Učinite svojoj majki Majčin dan zaista posebnim ove godine. Planirajte cijeli dan unaprijed i najprije počnite s pozdravom za majčin dan!

Pogledajte čestitke u nastavku i odaberite najbolji tekst za svoju majku. Svaki dan trebamo cijeniti naše majke, a ne samo jedan dan u godini. Ali Majčin dan nam daje priliku da nastavimo.

Čestitke za Majčin Dan

  • Majko, za tebe cvijeće neka cvjeta, gdje god kreneš cvrkut ptica nek te prati, na tvom putu neka ti nitko ne zasmeta. Draga moja majko, anđele moj mili, uvijek mi sretna budi, a ljubav moja velika trajat će za tebe dovijeka.
  • Majka je besmrtna ljubav, ljubav koja nema usporedbe, ona kojoj donosiš svoje nevolje i kojoj je uvijek stalo. Majke su sve to i još mnogo toga. Volim te i sretan ti Majčin dan.
  • Vidjela si me kako plačem, kako se smijem i uvijek si bila sa mnom. Ne govorim to uvijek, ali hvala ti i volim te. Sretan Majčin dan.
  • Ti si anđeo koji me je čuvao u teškim trenucima i koji mi je davao snage kada je ona nestajala. Tvoje ime u rječniku stoji pored izraza najbolja mama. Sretan ti majčin dan !
  • Hvala ti za sretno djetinstvo, riječ je mala za dane što bezbrižno lete. Sretan ti majčin dan, želi ti tvoje zahvalno dijete.
  • Za najbolju mamu koja je uvijek imala osmijeh za mene. Iako smo sada razdvojene, šaljem ti veliki zagrljaj i poljubac. Sretan Majčin dan.
  • Draga mama, volim te! Ti si sunce koje sja. Želim da uvijek budeš radosna.

Napravite Majčin dan izvanrednim za nju, kupite joj poklon ili jednostavno cvijeće i sigurno nećete pogriješiti. Ali prije svega, preuzmite ? Čestitke Za Majčin Dan – Sretan Dan Majki ? i stvorite jedinstvenu poruku za svu svoju ljubav i podršku, pokažite joj koliko ste zahvalni u životu.

Netko je rekao da je svaki dan majčin dan i da je bio u pravu. Tvoja majka te voli i brine o tebi svaki dan, to je posao s punim radnim vremenom, nema odmora. Kad god želite pokazati svoju ljubav i zahvalnost, pošaljite svojoj mami lijepu osobnu čestitku.

Sjetite se svoje majke u svakom trenutku, ne samo na majčin dan!

Koliko je korisna ova objava?

Kliknite na zvijezdice za ocjenu!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena! Budite prvi koji će ocjeniti ovaj članakt.

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezane objave

Nedavne objave