Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja portala cestitke.com.hr

Pristupom portalu cestitke.com.hr potvrđujete da pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja portala cestitke.com.hr te njegove pravne učinke. Portal cestitke.com.hr može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Opće uvjete korištenja portala cestitke.com.hr bez prethodne obavijesti, te će tako promijenjene uvjete korištenja objaviti na ovom mjestu. Ukoliko ne pristajete na primjenu općih uvjeta korištenja, molimo Vas da se suzdržite od pristupa portalu cestitke.com.hr.

Pristup portalu cestitke.com.hr i podacima sadržanim na istom podložni su niže navedenim uvjetima i odredbama. Nastavite li s daljnjim korištenjem, smatrat će se da ste pristali na predmetne uvjete korištenja.

Portalu cestitke.com.hr se pristupa putem interneta. Internet je internacionalna računalna mreža koju portal cestitke.com.hr direktno ne kontrolira te zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa i informacija.

Svi sadržaji objavljeni na portalu cestitke.com.hr vlasništvo su portala i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te za individualnu upotrebu. Sadržaji se ne smiju mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez prethodnog pismenog pristanka portala cestitke.com.hr.

Ako korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome nas je dužan izvijestiti koristeći e-mail adresu info@cestitke.com.hr

Informacije koje su objavljene na portalu cestitke.com.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim, ne jamčimo za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na portalu cestitke.com.hr.

Portal cestitke.com.hr neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe portala cestitke.com.hr ili bilo koje od informacija dostupnih na njoj.

Molimo vas da primite na znanje da možemo u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke, dodatne informacije, vrijednosti ocjenjivanja te ostale uređivačke slobode pohranjene na portalu cestitke.com.hr.

Linkovi na portalu cestitke.com.hr su samo za vašu informaciju, a portal cestitke.com.hr ne snosi nikakovu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Potpuni sadržaj portala cestitke.com.hr zaštićen je autorskim pravom koje pripada portalu cestitke.com.hr ili je ustupljeno portalu cestitke.com.hr, a u vlasništvu je trećih osoba. Portal cestitke.com.hr također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice.

Portal cestitke.com.hr sadrži zaštitne znakove ili koje drugo intelektualno vlasništvo portala cestitke.com.hr ili trećih osoba. Niti jedan sadržaj na ovim stranicama se ne smije upotrebljavati bez prethodnog pisanog odobrenja. Svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala portala i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

Prilikom posjete portalu cestitke.com.hr vaši se osobni podaci neće učiniti dostupnim javnosti nit će ih portal cestitke.com.hr ustupati trećim osobama, osim uz vaš izričiti pristanak.

Na određenim mjestima unutar portala cestitke.com.hr i u određeno vrijeme, portal će prikupljati osobne podatke korisnika poput imena, prezimena, adrese, naziva tvrtke, telefonskog broja, e-mail adrese i drugih podataka vezanih uz prirodu usluge koju traži ili koristi korisnik. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata, potpunog korisničkog korištenja sučelja i evidencije korisnika ovog portala te u svrhu statističke obrade posjećenosti portala te realizacije narudžbe ili usluge koju traži korisnik te iste portal cestitke.com.hr neće dati na korištenje trećim osobama niti ih obrađivati u bilo koje druge svrhe, osim pod uvjetima određenim važečim zakonima. Portal cestitke.com.hr povremeno svojim korisnicima šalje obavijesti o novostima, uslugama ili proizvodima koji mogu sadržavati oglase od strane trećih osoba, no svaki korisnik nakon registracije može u svoj korisničkom profilu isključiti tu mogućnost.

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, portal cestitke.com.hr koristi programsku podršku koja prati posjete i pruža zaštitu od neovlaštenog korištenja ili izmjena podataka. Međutim, svaki korisnik portala cestitke.com.hr treba voditi računa o određenom stupnju rizika da neovlaštene osobe ili aplikacije mogu zaobići sigurnosne mjere, u kojem slučaju portal cestitke.com.hr neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove.

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korišenja portala cestitke.com.hr je mjerodavno hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja portala cestitke.com.hr ili u svezi s njima isključivo su nadležni hrvatski sudovi.

Distribucija podataka i materijala objavljenih na portalu cestitke.com.hr može, u određenim jurisdikcijama, biti ograničena zakonom, te se svaka osoba mora upoznati s takvim propisima i postupati sukladno njima, a portal cestitke.com.hr ne odgovara za pristup portala sa područja gdje je njihov sadržaj ograničen ili zabranjen.

Portal cestitke.com.hr

Koliko je korisna ova objava?

Kliknite na zvijezdice za ocjenu!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena! Budite prvi koji će ocjeniti ovaj članakt.