Čestitke za Božić

Čestitke za Božić (osim poklona) neizostavna su stavka svima koji svoje Božićne trenutke i blagdanska veselja žele podjeliti sa svojim najmilijima, prijateljima ili rodbinom, donosimo vam najljepše prigodne Božićne čestitke.

Božić je nakon Uskrsa najveći kršćanski blagdan – rođenje Isusa Krista.

čestitke za božić

Za vrijeme Božićnih blagdana cijeli svijet je drugačiji, ljudi se više vesele druže, gradovi su okičeni i šareni, po svuda

se mogu vidjeti okičeni borovi, crvenilo, snijeg zvijezde, pahulje. Djeca obožavaju ove blagdanske trenutke.

Najljepše Čestitke za Božić

 • Zvijezda je štalicu obasjala i maleno djetešce nam pokazala. U rukama majčinim janješce malo spi, a blagoslovljeni budite svi vi! Sretan Božić!
 • Nije Božić prepun stol ni novi kaput nit stara bol! Božić je sreća od svega veća , radost čovječanstva kroz tisučljeća ! Čestit i blagoslovljen vam Božić !
 • Svima vam zelim u tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka vam donese Božić i godina Nova!

Bozic5 najboljih SMS poruka za Božić

 1. Nikad kao Božićne noći čovjek nije tako blizak čovjeku. Neka taj osjećaj što dulje bude prisutan u našim srcima. Sretan Božić svima vama i onima koje volite!
 2. Želim ti sibirsko zdravlje, židovsko bogatstvo, francusku ljubav, cigansku brigu, američku sreću! Sve ostalo imaš kod Kineza! Sretan Božić!
 3. Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj ljepotom, sretna ti božićna noć, a radost i sreća sami će doć’!
 4. ​Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh na licu to su naše želje. Pored sebe da imate drage Vam ljude i da Vam ovaj Božić jako sretan bude.
 5. Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli neka poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najsretniji Božić od srca želim!

Ljubavne čestitke za Božić

 • Ako te jedne noći debeli tip strpa u vreću, ne brini, poželio sam tebe za Božić!
 • Djed Božićnjak je vrlo sretan jer zna gdje sve zle cure žive. Siguran sam da će i tebe posjetiti 🙂
 • Božić je vrijeme kad svatko želi zaboraviti prošlost i zapamtiti sadašnjost. Zato, ne zaboravi mi kupiti onaj prsten 😉

Ostale Božićne čestitke!

Čestitke za novu godinu

pokloni za božić

Koliko je korisna ova objava?

Kliknite na zvijezdice za ocjenu!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena! Budite prvi koji će ocjeniti ovaj članakt.